Νέα-Ανακοινώσεις

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Αγαπητοί ιατροί

Εκ μέρους της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (ΜΔΕ) και του καθηγητή Ιατρικής κ. Μαστοράκου διεξάγουμε για 1η φορά στη χώρα μας εγκεκριμένη πανελλήνια μελέτη σε όλους ιατρούς 12 ειδικοτήτων (Παθολόγοι, Γενικής Ιατρικής, Καρδιολόγοι, Ενδοκρινολόγοι, Ογκολόγοι, Ρευματολόγοι, Αγγειοχειρουργοί, Ορθοπεδικοί, Πνευμονολόγοι, Νεφρολόγοι, Ψυχίατροι και Νευρολόγοι), αναφορικά με τη φυσική δραστηριότητα και άσκηση και τα χρόνια νοσήματα. Παρακαλώ πολύ να διαθέσετε μερικά μόνο λεπτά, ως ειδικός/κη που είστε, για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου της μελέτης, που βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://forms.gle/v2q3bK8VSAV9syog9 

Η μελέτη είναι ανώνυμη και προαιρετική και τα δεδομένα της αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στην έρευνα και για τη διάχυσή τους στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, με σκοπό να αναπτυχθούν στρατηγικές πολλαπλών κατευθύνσεων, που θα περιλαμβάνουν συμβουλευτικές δράσεις για την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας και άσκησης στον χώρο της Ιατρικής και γενικότερα της υγείας.

 

Σας ευχαριστώ πολύ και εκ μέρους του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Μαστοράκου αλλά και όλης της ερευνητικής μας ομάδας για την πολύτιμη συμβολή σας στην τόσο σημαντική αυτή πανελλήνια μελέτη μας, για τα αποτελέσματα της οποίας θα ενημερωθείτε, όταν ολοκληρωθεί!

 

Στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις στο και στο τηλέφωνο 6947079625.

 

Με τιμή

 

Νίκη Σύρου

RN, MPH, PhD

Διδάκτωρ Δημόσιας Υγείας,

Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια

ΤΕΦΑΑ, ΠΘ