Νέα-Ανακοινώσεις

Ερρίκος Ντυνάν σεμινάρια 2023-2024: Παρακολουθήστε αποθηκευμένα τα μοριοδοτούμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια

Μοριοδοτούμενο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Ακαδημαϊκή Περίοδος 2023 – 2024Το Ερρίκος Ντυνάν για 9η χρονιά συνεχίζει δυναμικά την ιδιαίτερα επιτυχημένη εκπαιδευτική του δραστηριότητα για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, με τα Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια να αποτελούν πλέον θεσμό.

Το Πρόγραμμα των Μοριοδοτούμενων Σεμιναρίων που απευθύνεται σε όλους τους ιατρούς, φοιτητές και λοιπούς επαγγελματίες υγείας (όπως νοσηλευτές κ.λπ.) και στόχο έχει πάντα την ενημέρωση για τις εξελίξεις στην σύγχρονη ιατρική, με την συμμετοχή καταξιωμένων -στους τομείς εξειδίκευσής τους- Ιατρών, τόσο του Ερρίκος Ντυνάν όσο και της ευρύτερης Ιατρικής Κοινότητας.

Και φέτος τα σεμινάρια μοριοδοτούνται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ) συνολικά με 70 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits). Σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME- UEMS, και την αντίστοιχη έγκριση του Π.Ι.Σ., δίδονται σε κάθε ιατρό 2 (δύο) μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης για την παρακολούθηση καθενός από τα 35 σεμινάρια που το απαρτίζουν.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει είτε Livestreaming (με τη δυνατότητα ερωτήσεων σε chat, καθώς και επικοινωνία και αξιολόγηση του προγράμματος ηλεκτρονικά) είτε δια ζώσης, με φυσική παρουσία στο Αμφιθέατρο του Ερρίκος Ντυνάν.

Τόσο για τη livestreaming παρακολούθηση όσο και για την παρακολούθηση με φυσική παρουσία είναι προαπαιτούμενη -και για παλαιούς και για νέους συμμετέχοντες – η ηλεκτρονική προεγγραφή.

Κάντε την εγγραφή σας και παρακολουθήσετε ζωντανά τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εδώ www.livemedia.gr/hdwebinars23_24

Μπορείτε πάντα να βλέπετε και τις εισηγήσεις και συζητήσεις από τα παλαιότερα σεμινάρια εδώ: www.dunant.gr/el/sxetika-me-emas/media-gallery/moriodotoumena/

Η σωστή καταγραφή του χρόνου παρακολούθησης και παρουσίας επιτυγχάνεται όταν κάνετε log in με Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge ή Safari.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | Τετάρτη, 27/9/2023, 13:30 – 15:30Χαιρετισμοί

Θ. Χαραμής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ερρίκος Ντυνάν
Ι. Βαρθαλίτης
, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Ερρίκος Ντυνάν
Ι. Κούτσικος
, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Ερρίκος Ντυνάν

Βιλδιρίδη Λίλιαν Βενετία, Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας
Ευσταθόπουλος Ευστάθιος
, Καθηγητής & Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ
Αρκαδόπουλος Νικόλαος
, Καθηγητής, Πρόεδρος Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

«Ιατρονοσηλευτική Ανώτατη Εκπαίδευση: Η θέση των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων και Νοσοκομείων»
Οδ. Ζώρας, Καθηγητής, Γεν. Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης, Υπουργείο Παιδείας

«Το εμβόλιο του κορωνοϊού και τα μαθήματα που πρέπει να πάρουμε ως κοινωνία για την Υγεία και την Παιδεία»
Θ. Βασιλακόπουλος, Διευθυντής B’ Πνευμονολογικής Κλινικής & Συντονιστής Διευθυντής ΜΕΘ ENHC

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ
Θ. Βασιλακόπουλος, Γ. Μαχαιράς, Π. Σιδηρόπουλος