Νέα-Ανακοινώσεις

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΩΝ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

 

Για μια ακόμα φορά η αγαπημένη χώρα μας δοκιμάζεται, σε κάποιες περιοχές περισσότερο από άλλες. Η Κρήτη μας και συγκεκριμένα η περιοχή Αρκαλοχωρίου μετά το σεισμό του Σεπτεμβρίου αγωνίζεται καθημερινά να καλύψει βασικές ανάγκες των σεισμοπαθών κατοίκων της. Έρχονται Χριστούγεννα μέρες αγάπης και προσφοράς αλλά και χειμώνας, μια δύσκολη εποχή για όσους βρίσκονται σε σκηνές και κοντέινερ. Ας βοηθήσουμε όλοι.

“Φιλελλήνων Ήχοι ” .Επετειακή συναυλία με αφιέρωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια. για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.  Μια εκδήλωση για την ενίσχυση των σεισμοπαθών της περιοχής Αρκαλοχωρίου Κρήτης, θα βρίσκεται μαζί μας η τελευταία απόγονος του Καποδίστρια, Ναταλία Καποδίστρια. Στην εκδήλωση γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Ιατρό Ιωάννη Καποδίστρια,  ιδρυτή του πρώτου Εθνικού Ιατρικού Συλλόγου και στις άγνωστες πτυχές της ζωής του . Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια θα πωλούνται αποκλειστικά από τη Viva.gr. θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Περιορισμένες θέσεις για τη δια ζώσης παρακολούθηση της εκδήλωσης (δείτε προϋποθέσεις παρακολούθησης σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα). Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εγκαίρως, Η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης καταρρίπτει τα σύνορα. Όλη η Ελλάδα και οι απανταχού Έλληνες μαζί αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του εγκέλαδου.

link εκδήλωσης https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/filellinon-ichii/#organize