Νέα-Ανακοινώσεις

Ενημερωτικό για τη διαδικασία των εκλογών

Θεσσαλονίκη, 11 Οκτωβρίου 2022

Αγαπητοί  συνάδελφοι,

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει την Κυριακή 16 και τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των εκπροσώπων μας στη Γενική συνέλευση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Μπορούμε να ψηφίσουμε με smart phone, laptop, tablet ή τον υπολογιστή του σπιτιού ή του γραφείου μας οποιαδήποτε στιγμή μας εξυπηρετεί από Κυριακή 9πμ 16/10/2022 έως  Δευτέρα 8μμ 17/10/2022.

Σας αποστέλλουμε παρακάτω αναλυτικές οδηγίες καθώς κι ένα video με πλήρη και παραστατική περιγραφή  της  διαδικασίας  της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

https://isth.gr/wp-content/uploads/2022/10/ΟΔΗΓΙΕΣ-ηλεκτρονικής-ψηφοφορίας-ΙΣΘV3-2.pdf

https://youtu.be/a4It-ec_eWU

Προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα εισόδου στο ηλεκτρονικό “παραβάν” θα σας σταλεί το Σάββατο με sms μια ηλεκτρονική διεύθυνση κι ένας μοναδικός κωδικός . Αν δεν λάβετε το sms επικοινωνήστε με την υποστήριξη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (2310-998000, electionsisth@auth.gr)  για επαναποστολή του μηνύματος την Κυριακή 16/10/2022 από τις 08:00.

Επιπλέον για τη διευκόλυνση όσων συναδέλφων επιθυμούν ή δεν έχουν λάβει κωδικό ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα υπάρχει   η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας σε laptop με παραβάν και στα γραφεία του συλλόγου στην πλατεία Αριστοτέλους την Κυριακή 16/10/2022 και τη Δευτέρα 17/10/2022 από 9πμ-8μμ

Η εφορευτική επιτροπή θα εδρεύει εκεί  και οι υπηρεσίες του συλλόγου θα λειτουργούν μόνο  για την εξυπηρέτηση της εκλογικής διαδικασίας.

Πιστεύουμε ότι οι εκλογές δεν είναι μια ψυχρή διαδικασία καταγραφής προτιμήσεων αλλά κυρίως μια ευκαιρία συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων. Είναι αναμφισβήτητα μια δημοκρατική “γιορτή” μια υπενθύμιση της ανάγκης για περισσότερη συναδελφικότητα . Για το λόγο αυτό και ανεξάρτητα από το χρόνο και το μέσο που θα επιλέξουμε να ψηφίσουμε, σας προσκαλούμε όλους την Κυριακή από 12μμ εως 5μμ στο χώρο μπροστά από τα γραφεία όπου σε εορταστική ατμόσφαιρα και προσφέροντας κυριακάτικο καφέ υπό την μουσική DJ της «DIAPASON» θα τιμήσουμε την παράδοση της εκλογικής ατμόσφαιρας, θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα δρομολογήσουμε την επόμενη θητεία.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους.

Ο Πρόεδρος

Νίτσας Νικόλαος

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Η  Γεν. Γραμματέας

Dr. Χατζηδημητρίου Μαρία

Βιοπαθολόγος