Νέα-Ανακοινώσεις

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΘ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Θεσσαλονίκη, 5 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΘ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως σας έχουμε ενημερώσει , οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν στις 16-17/10/2022.

Στις εκλογές θα αναδειχθεί το  15μελές Διοικητικό Συμβούλιο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο, η Εξελεγκτική Επιτροπή και οι εκπρόσωποι μας στη Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα μέλη του ΙΣΘ που θα είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως 8 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών, δηλαδή θα έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους ως και την 7/10/2022.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης πρωτοπορώντας και αξιοποιώντας το δικαίωμα που παρέχεται από τη νομοθεσία διεξήγαγε πριν από 4 χρόνια υβριδικές εκλογές με φυσική  και με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Η αυξημένη συμμετοχή στις προηγούμενες εκλογές και η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και απλότητα της διαδικασίας, που υλοποιείται σε συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του ΑΠΘ, οδήγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει κατά πλειοψηφία, ότι οι επερχόμενες εκλογές θα διεξαχθούν αποκλειστικά με ηλεκτρονική ψηφοφορία με χρήση του συστήματος ΖΕΥΣ.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία διασφαλίζει το απόρρητο της ψήφου μέσω τεχνικών κρυπτογράφησης και ανώνυμης μίξης των κρυπτογραφημένων ψηφοδελτίων, ενώ δίνει μεγαλύτερη ευελιξία αφού το μέλος μπορεί να ψηφίσει απομακρυσμένα, από οπουδήποτε.

Για την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας ώστε να επιβεβαιώσετε-πιστοποιήσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου στο οποίο θα σας αποσταλεί εγκαίρως ο σύνδεσμος (link) της εκλογικής διαδικασίας καθώς και ένας μοναδικός κωδικός ψηφοφορίας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Νίτσας Νικόλαος

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Η  Γεν. Γραμματέας

Dr. Χατζηδημητρίου Μαρία

Βιοπαθολόγος