Νέα-Ανακοινώσεις

Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση “Εμβολιασμός των παιδιών κατά της Covid-19”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν:

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με θέμα:

«Εμβολιασμός των παιδιών κατά της Covid-19»,  την Τετάρτη  15-12-21 και ώρα 12.00 μ.μ.-13.15 μ.μ.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων του Παρατηρητηρίου Διαχείρισης Κρίσεων, το οποίο ανασυγκροτήθηκε και επανεκκινεί τη λειτουργία του με σκοπό να ενισχύσει και να διευρύνει τους τρεις άξονές δράσης του.

Η συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ημερίδα θα λάβουν μέρος:

  1. Ο κ. Ροηλίδης Εμμανουήλ, καθηγητής Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Α.Π.Θ., και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Διευθυντής της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής  του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου.
  2. Ο κ. Νίτσας Νικόλαος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος- Παιδοφθαλμίατρος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα παρουσιαστεί σχετική εισήγηση από τους ομιλητές και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα τεθούν από εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όποιος εκπαιδευτικός, μαθητής ή γονέας έχει σχετικά ερωτήματα, να τα διατυπώσει στην πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, στη διεύθυνση:

www.submit.kmaked.eu

έως την Τρίτη 14-12-21, ώρα 14:00 μ.μ.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming από την Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης www.webtv.kmaked.eu και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Θεωρούμε πως η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη και η καλύτερη πρόληψη επιτυγχάνεται με την ορθή ενημέρωση.