Νέα-Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου – Άλμα Ζωής

Δελτίο Τύπου

Προτεραιότητά μας αποτελεί πάντα η υγεία των μελών μας, των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, καθώς και των εργαζομένων του Συλλόγου μας. Για τον λόγο αυτό, παράΜΕΝΟΥΜΕ δίπλα σας και συνεχίζουμε έστω κι απομακρυσμένα τη λειτουργία του Συλλόγου μας (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00) για Ενημέρωση, Υποστήριξη και Συμβουλευτική σε θέματα που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού, με τους παρακάτω τρόπους: Τηλεφωνική Ενημέρωση ή Συνεδρία Facebook Messenger Συνεδρία μέσω Βίντεοκλήσης (Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης). Επιπλέον πραγματοποιούνται ομάδες ψυχολογικής στήριξης online, εκπαιδεύσεις εθελοντριών μέσω πλατφόρμας και αποστολή με courier περούκες και προθέματα μαστού.

Διαδικτυακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια – Facebook Live Webinars

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων του, διοργανώνει διαδικτυακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια με ιατρικά θέματα που αφορούν κάθε γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει με καρκίνο του μαστού.
Σκοπός των διαδικτυακών Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων είναι να δώσει δύναμη και ελπίδα στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση και θεραπεία και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Επόμενο Σεμινάριο:

  • Ημερομηνία: Την Τετάρτη, 26 Μαΐου και ώρα 18.00 μ.μ.
  • Θέμα: «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου και τις απεικονιστικές εξετάσεις»
  • Ομιλητές: Κος Κυρόπουλος Γεώργιος, MD, Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης Μαστού, Κος Μπουτσιάδης Κωνσταντίνος, MD, Πιστοποιημένος Ακτινοδιαγνώστης Μαστού
  • Συντονισμός – Σχολιασμός: Κα Κυριακή Αναστασιάδου, Διευθύντρια ΕΣΥ Ακτινολογικού Γ.Ν.Θ. Γ. Παπανικολάου

Οι ομιλητές θα μιλήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου μαστού καθώς και τις απεικονιστικές εξετάσεις που καλείται να κάνει κάθε γυναίκα. Κατά την διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου θα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής ερωτήσεων προς τους ομιλητές από το κοινό.

  • Τρόποι σύνδεσης στο σεμινάριο: Aπό τη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς των διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων: Την Εταιρεία ΜΑΚΒΕΛ και το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο.

#Μένουμε_Σπίτι για να έχουμε όλοι την υγειά μας!

Επικοινωνία:
Δέσποινα Πάρτσια
Επιστημονικά Υπεύθυνη των Προγραμμάτων του Συλλόγου
Υπεύθυνη Διοργάνωσης Sail for Pink
Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια GESTALT


6977991750

Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης
Παύλου Μελά 38, 54622, Ελλάδα

Υπεύθυνη διοργάνωσης και επικοινωνίας: 
Δέσποινα Πάρτσια
2310285181 , 6977991750

www.almazoisthes.gr