Νέα-Ανακοινώσεις

Αλμα Ζωής-Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023

Αγαπητές/οί

Kαλησπέρα, ελπίζουμε να είστε καλά.

Eπικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023 που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνου Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης, έπειτα από δύο χρόνια διαδικτυακών εορτασμών στους οποίους οδηγηθήκαμε λόγω της γνωστής σε όλες και όλους μας πανδημίας Covid19.

Είναι μεγάλη μας χαρά φέτος να οργανώνουμε αυτήν την μικρή γιορτή, καθώς θα καταφέρουμε να ανταμώσουμε και πάλι από κοντά και θα μπορέσουμε να καλωσορίσουμε το νέο έτος με αγάπη, ελπίδα, υγεία και εκ νέου όνειρα! Είναι ευκαιρία να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας και να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξή σας, προσφέροντάς σας ένα γιορτινό και ζεστό δείπνο, μουσική και φυσικά χορό και κερδίζοντας υπέροχα δώρα.Γι’ αυτό λοιπόν, σας περιμένουμε, μετρώντας τις μέρες ανάποδα, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 20:00!

Οι προσκλήσεις είναι διαθέσιμες ήδη στα γραφεία του Συλλόγου στην τιμή των 30 ευρώ, και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2310 285181!