Νέα-Ανακοινώσεις

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Μονάδων Υγείας»

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» έχουν την τιμή να φιλοξενούν την εβδομάδα 9-13 Μαΐου 2022 τον Dr Rami Abdullah Saadeh, Επίκουρο Καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Jordan University of Science and Technology (JUST). Στο πλαίσιο της εν λόγω επίσκεψης, η οποία πραγματοποιείται με χρηματοδότηση του προγράμματος Erasmus+ International Mobility, διοργανώνονται πέντε (5) ανοικτές δημόσιες διαλέξεις, οι οποίες ενδιαφέρουν επαγγελματίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα της υγείας, τεχνοκράτες, καθώς και φορείς χάραξης πολιτικής σε θέματα δημόσιας υγείας.

Όλες οι διαλέξεις θα αρχίσουν στις 18:00 και θα μεταδίδονται διαδικτυακά μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο https://bit.ly/3sbBDDE

 

A/A

Ημερομηνια

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ

1.

Δευτέρα, 09/05/2022

Διαδικτυακά

Primary healthcare as a tool to manage the COVID-19 pandemic

2.

Τρίτη, 10/05/2022

Διαδικτυακά

Healthcare services in rural areas

3.

Τετάρτη, 11/05/2022

Διαδικτυακά

The Universal Health Coverage (UHC) and healthcare systems internationally

4.

Πέμπτη, 12/05/2022

Υβριδικά

Leadership in public health management and public health crises

5.

Παρασκευή, 13/05/2022

Υβριδικά

Telehealth and telemedicine in healthcare delivery

Πιστοποιητικά παρακολούθησης θα σταλούν σε όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες, που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3FfnqdY

 

Ο Dr. Rami Saadeh είναι πτυχιούχος (Dental Surgery) του Jordan University of Science and Technology, κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στη Δημόσια Υγεία (Tulane University, ΗΠΑ) και διδακτορικό τίτλο στην Περιβαλλοντική Υγεία και Επιδημιολογία (Indiana University, ΗΠΑ). Επίσης, έχει εκπαιδευτεί σε πρόγραμμα ειδικότητας στην οδοντιατρική και δημόσια υγεία στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στις ΗΠΑ. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην προαγωγή της δημόσιας υγείας, τις  περιβαλλοντικές και κοινωνικές ανισότητες μεταξύ των κοινοτήτων, με ιδιαίτερη έμφαση στις ευάλωτες ομάδες όπως τα παιδιά, οι γυναίκες, οι ηλικιωμένοι και οι πληθυσμοί με χαμηλότερο κοινωνικοοικονομικό επίπεδο.

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο με θερμή παράκληση να ενημερώσετε σχετικά το προσωπικό ή/και τα μέλη σας.

Με την ευκαιρία αυτή σας αποστέλλουμε και ενημερωτικά έντυπα για δύο Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία προσφέρονται εξ αποστάσεως από το δημόσιο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πεδία της υγείας:

  • Διοίκηση Μονάδων Υγείας
  • Εφαρμοσμένη Πληροφορική της Υγείας και Τηλεϊατρική

Σας ευχαριστούμε θερμά,

Ερατώ Ιωάννα Σαρρή