Θέση Εργασίας για Ιατρό Εντατικολόγο/Επείγοντολόγο στην Πολυκλινική του Bordeau

Πληροφορίες Θέσης Εργασίας

🚨 Θέση Εργασίας για Ιατρό Εντατικολόγο/Επείγοντολόγο στην Πολυκλινική του Bordeaux 🚨

Πολυκλινική του Bordeaux αναζητά ιατρούς εντατικολόγους/επείγοντες για την ενίσχυση του δυναμισμού του τμήματος επειγόντων. Λόγω της υψηλής ζήτησης φροντίδας και του πλαισίου μετά την πανδημία του COVID, η κλινική παρατηρεί σημαντική αύξηση του αριθμού των ασθενών, απαιτώντας επιπλέον ιατρικό προσωπικό.

Σχετικά με την κλινική: Η Πολυκλινική του Bordeaux είναι η μοναδική κλινική που προσφέρει υπηρεσίες επειγόντων στην περιοχή. Το τμήμα εξυπηρέτησης βλέπει περίπου 31.000 ασθενείς ετησίως, αντικατοπτρίζοντας το ενεργό της χαρακτήρα.

Συνθήκες εργασίας: Προς το παρόν, μόνο δύο ιατροί επείγοντες καλύπτουν το 24ωρο. Ο στόχος είναι να υπάρχουν δύο επιπλέον ιατροί για κάθε περίοδο, προκειμένου να διασφαλίσουν καλύτερη κατανομή των εργασιών και υψηλή ποιότητα φροντίδας.

Οικονομικά Προνόμια: Η αμοιβή των ιατρών είναι ιδιαίτερα ελκυστική, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ζωής. Καθώς η κλινική βρίσκεται σε ζώνη φορολογικής ελαφρότητας, οι φόροι στα εισοδήματα των ιατρών είναι εξαιρετικά χαμηλοί, εξασφαλίζοντας φορολογικά πλεονεκτήματα.

Οι ιατροί επείγοντες έχουν μια πολύ χαμηλή αναλογία δαπανών σε 3%, πολύ κάτω από τον συνήθη εύρος του 6-10%. Ένα παράδειγμα αναφέρει ότι ο πιο ενεργός ιατρός έχει μηνιαία εισόδημα 57.000 ευρώ.

Ενίσχυση στην Εγκατάσταση: Η Πολυκλινική προσφέρει σημαντικά προνόμια για τη διευκόλυνση της εγκατάστασης των νέων ιατρών. Αυτά περιλαμβάνουν απαλλαγή από ενοίκιο και δαπάνες για το πρώτο έτος, καθώς και δυνατότητα προχωρημένης χρηματοδότησης. Αυτά τα μέτρα στοχεύουν στην υποστήριξη της επαγγελματικής ευημερίας των ιατρών από την αρχή της δραστηριότητάς τους στο ιδρυμα.

Ζώνη Φορολογικής Ελαφρότητας: Η κλινική βρίσκεται σε ζώνη φορολογικής ελαφρότητας, εξασφαλίζοντας επιπλέον πλεονεκτήματα στους ιατρούς που επιλέγουν να εγκατασταθούν εκεί.

Εάν είστε παθιασμένοι με την επείγουσα ιατρική και θέλετε να γίνετε μέλος μιας αφοσιωμένης ομάδας σε μια δυναμική κλινική, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη μοναδική ευκαιρία!

📧 Στείλτε το βιογραφικό σας και την επιστολή σας στο   ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +33 185 090 956 για περισσότερες πληροφορίες.

Ελάτε να γίνετε μέρος μας για να κάνουμε πραγματική διαφορά στη ζωή των ασθενών και να συμβάλουμε στην επιτυχία μιας κλινικής που αναπτύσσεται δυναμικά!

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας.
Iasonas MEIDANIS 
CHARGE DE RECRUTEMENT
175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE +33 185 090 956
www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI