θέσεις εργασίας στην Σουηδία

Πληροφορίες Θέσης Εργασίας

Για  νοσοκομείο στο Γιένσεπινγκ στην Σουηδία  ψάχνουμε  2 Πνευμονολόγους.

Είναι  νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης της περιοχής και υπάρχει συνεργασία με ένα ακόμα νοσοκομείο 25χλμ απόσταση.θα έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε με μια ικανή ομάδα γιατρών και νοσηλευτών  και θα είστε σε στενή επικοινωνία με την διοίκηση του νοσοκομείου για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ψάχνουμε 3 Γενικούς Ιατρούς που θα στελεχώσουν 4 κέντρα υγείας στο Gavleborg  της Σουηδίας.

θα έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε με μια ικανή ομάδα ιατρών, ψυχολόγων, νοσηλευτών και φυσικοθεραπευτών. Στις Αρμοδιότητες σας είναι η υποδοχή  και συμβουλευτική ασθενών με φυσική-ψηφιακή παρουσία όπως και παρουσία κατ οίκον ή παρουσία σε κέντρα αποκατάστασης.  Ρόλος σας πέραν της παρακολούθησης και φροντίδας των ασθενών είναι και η εποπτεία-καθοδήγηση των ειδικευόμενων ιατρών.

Για Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο νότια της Σουηδίας αναζητούμε Νευρολόγους- Νευροακτινολόγους

θα αντιμετωπίσετε  παθήσεις που αφορουν  το κεντρικό και το περιφερικό νευρικό σύστημα,η εμπειρία με υπερηχογράφημα λαιμού είναι θεμιτή αλλά όχι απαραίτητη. θα έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε με μια ικανή ομάδα ιατρών και νοσηλευτών και θα είστε σε στενή επικοινωνία με την διοίκηση του νοσοκομείου για την εύρυθμη λειτουργία της ανάπτυξης και εκπροσώπησεις  του τμήματος. σε  δραστηριότητες που αφορούν διεπιστημονικά συνέδρια, έρευνα και εκπαίδευση ειδικευόμενων.

Αναζητούμε επίσης Παθολογοανατόμους με  εξειδίκευση ή εμπειρία στην νευροπαθολογία και γενικό ακτινολόγο με ειδικό ενδιαφέρον στη νευροακτινολογία για τη θέση υποεξειδίκευσής  στη νευροακτινολογία που διαρκεί 2,5 χρόνια.

Στους υποψήφιους που θα γίνουν δεκτοί και θα εξασφαλίσουν μία θέση εργασίας θα προσφερθούν:

  • Δωρεάν μαθήματα Σουηδικών online(Αγγλικά σε Σουηδικά)
  • Οικονομική βοήθεια για το διάστημα της εκμάθησης της γλώσσας
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με την εμπειρία + υπερωρίες.
  • Βοήθεια για την εγγραφή σας στην Σουηδία
  • Οικονομική Βοήθεια κατά την μετεγκατάσταση και συμβουλευτική σε πρακτικά ζητήματα

θα χαρούμε να λάβουμε το cv σας στα αγγλικά στο