Θέσεις Εργασίας Ιατρών με εξειδίκευση στην Νευροχειρουργική

Πληροφορίες Θέσης Εργασίας

Κενές Θέσεις Νευροχειρουργών Δύο (2)

Το Mediterranean Hospital of Cyprus, ένα τριτοβάθμιο πλήρως εξοπλισμένο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Λεμεσό με συμμετοχή στο Γενικό Σχέδιο Υγείας της Κύπρου, αναζητά δύο (2) Ιατρούς με εξειδίκευση στην Νευροχειρουργική. Οι θέσεις είναι πλήρους και μόνιμης απασχόλησης.

Τα άτομα που θα επιλεγούν θα συμμετέχουν στις εργασίες του Τμήματος Νευροχειρουργικής του Νοσοκομείου μας, καλύπτοντας τις ανάγκες του Νοσοκομείου σε Τακτικά Ιατρεία, Χειρουργεία και ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου για την Ειδικότητα Νευροχειρουργικής.

Απαιτούμενα Προσόντα:

Πτυχίο Ιατρικής και αναγνωρισμένη Ειδικότητα Νευροχειρουργικής.

Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.

Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.

Συμμετοχή στο Σύστημα Εφημερίας του Νοσοκομείου.

Ομαδικό πνεύμα και διάθεση για συνεργασία με όλες τις λοιπές ειδικότητες.

Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο απολαβών με Ετήσιο Εγγυημένο Εισόδημα καταβλητέο σε μηνιαίες δόσεις, Τμηματικά Κίνητρα, συμμετοχή σε πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης και μεγάλες προοπτικές ανέλιξης σε ένα δυναμικό νοσοκομειακό περιβάλλον.

Σε πρώτο στάδιο θα οριστεί μέρα και ώρα για τηλεσυνάντηση γνωριμίας με την Διοίκηση όπου θα αναλυθεί το Καθηκοντολόγιο και θα συζητηθεί η προοπτική συνεργασίας με το Νοσοκομείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το Βιογραφικό τους στο email με θέμα “Ενδιαφέρον Απασχόλησης Νευροχειρουργού” και να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: +(357) 25 200 112 ή +(357) 25 200 116.