Θέσεις Εργασίας για Οφθαλμιάτρους στη Γαλλία

Πληροφορίες Θέσης Εργασίας

Αγαπητά μέλη του Ιατρικού Συλλόγου,

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ενημερώσουμε για τις ευκαιρίες εργασίας για Οφθαλμιάτρους στη Γαλλία που προσφέρει η εταιρεία ATRIX International. Αν αναζητάτε μια νέα και ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόκληση, η οποία θα σας προσφέρει ευελιξία και αξιοπρεπές εισόδημα, αυτές οι θέσεις αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία.

1η Κλινική – Πλήρης Απασχόληση ή 2 εβδομάδες το μήνα Η πρώτη κλινική προσφέρει ευέλικτο ωράριο εργασίας και τη δυνατότητα σύμβασης μισθωτού. Το εισόδημα ανά ημέρα είναι 1000 € καθαρά, και ο ελάχιστος εγγυημένος μισθός είναι 9300 €. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα εξετάζετε περίπου 60 ασθενείς και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 9:00 έως τις 18:00 με διάλειμμα 1 ώρας.

2η Κλινική – Διπλή Εργασία και Προσφορές Η δεύτερη κλινική προσφέρει ενδιαφέροντες όρους. Οι υποψήφιοι που εργάζονται ήδη στη Γαλλία λαμβάνουν 1400 € καθαρά ανά ημέρα, ενώ οι νέοι υποψήφιοι λαμβάνουν 1200 € καθαρά ανά ημέρα. Η ημερήσια αντιμετώπιση ασθενών κυμαίνεται μεταξύ 90 και 100, αλλά η ποσότητα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

3η Κλινική – Ευκαιρία για Ανεξάρτητη Άσκηση Η τρίτη κλινική προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για ανεξάρτητη άσκηση. Εδώ, θα ασχολείστε με διαβουλεύσεις ασθενών και θα αναπτύσσετε στενή συνεργασία με τα νοσοκομεία για χειρουργικές επεμβάσεις. Η κλινική βρίσκεται σε εμπορική περιοχή με μεγάλη κυκλοφοριακή αρτηρία και έχει ήδη μια λίστα αναμονής ασθενών. Υπάρχει δυνατότητα για ανεξάρτητη άσκηση ως μειοψηφικός εταίρος της λειτουργούσας κλινικής, με μοιρασμένο κύκλο εργασιών.

Η εταιρεία ATRIX International είναι γνωστή για την εμπειρία της στην προσλήψη ιατρικού προσωπικού και τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει στη Γαλλία. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη θέση που ταιριάζει με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες συμβούλων για την επιλογή της καλύτερης πρότασης συμβολαίου και σας βοηθούμε με όλες τις διοικητικές διαδικασίες για την ένταξη.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να υποβάλετε το βιογραφικό σας. Εάν γνωρίζετε κάποιον γιατρό που θα ενδιαφερόταν, μπορείτε να μας κοινοποιήσετε τις πληροφορίες του και εμείς θα τον επικοινωνήσουμε.

Αναζητούμε ιατρούς που θέλουν να προχωρήσουν σε μια νέα και συναρπαστική φάση της καριέρας τους. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να ανακαλύψετε τις μοναδικές δυνατότητες που μπορούμε να σας προσφέρουμε!

Με εκτίμηση

Iasonas MEIDANIS

CHARGE DE RECRUTEMENT

175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE

+33 185 090 956

www.atrixinternational.com