προσκλήσεις  εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις συγγραφέων για την ανάπτυξη οδηγού κατάρτισης της ειδικότητας «Ειδικός εφαρμοσμένων τεχνολογιών χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων» των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)

Πληροφορίες Θέσης Εργασίας

Καλησπέρα σας,

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014 – 2020» υλοποιεί ως τελικός δικαιούχος την Πράξη με τίτλο «Διαμόρφωση οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)» – ΟΠΣ 5069281 που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εν λόγω Πράξη αφορά στη διαμόρφωση οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων σε 130 εγκεκριμένες αλλά και νέες ειδικότητες ΙΕΚ και κατ`επέκταση στην αναβάθμιση και ενίσχυση του θεσμού της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης. Οι οδηγοί κατάρτισης και τα εκπαιδευτικά εγχειρίδια θα συνδέονται με Τράπεζες Θεμάτων εξετάσεων πιστοποίησης για το σύνολο των 130 ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ.

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ έχει αναλάβει τη διαμόρφωση 23 οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων. Σε αυτή τη φάση υλοποίησης έχει αναρτήσει προσκλήσεις  εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις συγγραφέων για την ανάπτυξη οδηγού κατάρτισης της ειδικότητας «Ειδικός εφαρμοσμένων τεχνολογιών χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων» των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ).

Μπορείτε να αναζητήσετε τις εν λόγω προσκλήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του φορέα (https://www.inegsee.gr/) και συγκεκριμένα στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.inegsee.gr/prosklisi/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-5069281-43-gia-ypovoli-etimatos-pros-synapsi-symvasis-misthosis-ergou-idiotikou-dikeou-me-dyo-epistimonikous-ypefthynous-gia-tin-anaptyxi-dyo-odigon-katartisis-iek-st/

https://www.inegsee.gr/prosklisi/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-5069281-44-gia-ypovoli-etimatos-pros-synapsi-symvasis-misthosis-ergou-idiotikou-dikeou-me-dyo-syngrafis-mathimaton-idikotitas-epangelmaties-tis-idikotitas-g/
https://www.inegsee.gr/prosklisi/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-5069281-45-gia-ypovoli-etimatos-pros-synapsi-symvasis-misthosis-ergou-idiotikou-dikeou-me-dyo-syngrafis-mathimaton-idikotitas-ekpedeftes-pyrinikon-mathimato/

Ακολουθώντας κάθε σύνδεσμο θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το Έργο, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων, καθώς και σχετικές οδηγίες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στον κ. Γιώργο Καρχιμάκη, τηλ: 210 3327719 και e-mail: από  Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 έως 15:00.

Με εκτίμηση,

Ελένη Θεοδωρή

Επιστημονική συνεργάτιδα ΙΝΕ ΓΣΕΕ