ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ COGNAC, ΓΑΛΛΙΑ

Πληροφορίες Θέσης Εργασίας

ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ COGNAC, ΓΑΛΛΙΑ

🏥 ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ COGNAC – Ένα μοντέρνο και φιλόξενο περιβάλλον!

Η κλινική του Cognac, κατασκευασμένη το 2000, προσφέρει ένα σύγχρονο και ευρύχωρο περιβάλλον 9000 τ.μ., προάγοντας στενή συνεργασία μεταξύ του νοσοκομείου και της κλινικής. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και οικογενειακή, με χαμηλό ποσοστό περιστροφής προσωπικού. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με το νοσοκομείο, αλλά μια αρμονική συνεργασία όπου τα δύο ιδρύματα ανταλλάσσουν ασθενείς.

🌐 ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – Μια καλά εξοπλισμένη πρακτική για μια άριστη παροχή υπηρεσιών!

Η κλινική διαθέτει ένα πλούσιο σε ενδοσκόπια πάρκο, με ανανέωση του εξοπλισμού κάθε δύο χρόνια. Μια νέα στήλη ενδοσκοπίας αγοράστηκε φέτος, εξασφαλίζοντας τη χρήση υψηλής τεχνολογίας. Οι ειδικοί έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούν 15 έως 16 ασθενείς ανά μισή ημέρα.

💼 ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ – Διαχείριση της αποχώρησης ενός συναδέλφου με σύνταξη το 2020!

Λόγω μιας αποχώρησης που δεν αντικαταστάθηκε το 2020, αναζητούμε τώρα ένα δυναμικό γαστρεντερολόγο για να ενταχθεί στην ομάδα μας. Ο φόρτος εργασίας είναι ισορροπημένος, προσφέροντας έναν δυναμικό τιμολόγιο εκτός συμβουλευτικών ραντεβού 195.000 ευρώ, εκ των οποίων 95.000 ευρώ αφιερώνονται στη χειρουργική για τον ειδικό. Η συμβουλευτική προστίθεται σε αυτά τα ελκυστικά νούμερα.

📍 ΕΥΝΟΗΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ – Ευελιξία και πλεονεκτήματα για την εγκατάστασή σας!

Είτε είστε στον τομέα 1 είτε στον τομέα 2, όλες οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την επαγγελματική σας επιτυχία. Οι δύο άλλοι γαστρεντερολόγοι της ομάδας βρίσκονται στον τομέα 1. Θα εργαστείτε σε μια ομάδα μη συνδεδεμένων ειδικών, εστιασμένων κυρίως στην ενδοσκοπία.

📈 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ – Οικονομική υποστήριξη για την επιτυχία σας!

Ως νέο μέλος της ομάδας μας, θα απολαύσετε ευκαιρίες εγκατάστασης, όπως απαλλαγή από ενοίκιο και τέλη για το πρώτο έτος. Επιπλέον, μια προκαταβολή μπορεί να είναι δυνατή, και ανάλογα με το προφίλ σας, μπορεί να συζητηθεί ένα έτος μισθολογικής υποχρέωσης πριν από τη μετάβαση στον ελεύθερο επαγγελματισμό.

🤝 ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ – Μαζί, χτίζουμε το μέλλον της γαστρεντερολογίας στο Cognac!

Εάν είστε παθιασμένοι για τη γαστρεντερολογία και θέλετε να ενταχθείτε σε μια δυναμική ομάδα σε ένα περιβάλλον που προάγει την επαγγελματική ανάπτυξη, αυτή η ευκαιρία είναι για εσάς. Στείλτε το βιογραφικό σας και την επιστολή σας στο .

Iasonas MEIDANIS 

CHARGE DE RECRUTEMENT

175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE

+33 185 090 956

www.atrixinternational.com Μέλος του Ομίλου NOVALI