Επαγγελματικές ευκαιρίες Ωτορινολαρυγγολόγων στη Γαλλία

Πληροφορίες Θέσης Εργασίας

Αναζητάτε νέες επαγγελματικές προοπτικές στον τομέα της Ωτορινολαρυγγολογίας; Θέλετε να εργαστείτε στη Γαλλία και να εξελίξετε την καριέρα σας σε ένα ενδιαφέρον και απαιτητικό περιβάλλον; Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ATRIX International σας προσφέρει αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

Η ATRIX International, μια κορυφαία εταιρεία προσλήψεων ιατρικού προσωπικού με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη επαγγελματική σας ευκαιρία στη Γαλλία. Με μία ολοκληρωμένη προσέγγιση, η ATRIX International αναλαμβάνει να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Σε αναμονή του βιογραφικού σας, θα μπορούσαμε να προγραμματίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε περισσότερα σχετικά με τις επιθυμίες και τις δυνατότητές σας. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα θέσεων, με μισθολογικά εύρη που ξεκινούν από 10000 ευρώ καθαρά τον μήνα και φθάνουν ακόμη και στα 60000 ή 80000 ευρώ τον μήνα, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Η ATRIX International εξασφαλίζει την επαγγελματική καθοδήγησή σας, εξακριβώνει τον τύπο θέσης που σας ταιριάζει, αξιολογεί το επίπεδο των Γαλλικών σας και σας βοηθά να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η εταιρεία αναλαμβάνει την οργάνωση συνεντεύξεων με τους εργοδότες και παρέχει πλήρη υποστήριξη στη διαδικασία επιλογής και σύναψης συμβολαίου. Ακόμη προσφέρουμε και δωρεάν μαθήματα Γαλλικής Γλώσσας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική θέση εργασίας στη Γαλλία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Επίσης, αν γνωρίζετε κάποιον γιατρό που ενδιαφέρεται, μην διστάσετε να μοιραστείτε τις πληροφορίες μας μαζί του.

Με εκτίμηση,  Iasonas MEIDANIS