Αναζήτηση Ιατρού για συνεργασία με την Παιδική Κατασκήνωση SPORTCAMP

Πληροφορίες Θέσης Εργασίας

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 2302)

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

H SPORTCAMP με έδρα το Λουτράκι, αποτελεί πρότυπη αθλητική παιδική κατασκήνωση και το πληρέστερο Κέντρο Άθλησης & Αναψυχής στην Ελλάδα. Εδώ και 40 χρόνια προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ζωής και ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης μέσα από τον αθλητισμό, τη φύση και τον πολιτισμό. Η ομάδα του SPORTCAMP αποτελείται από έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη, που εργάζονται σε ένα ταχεία αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΕΧΕΙ

Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, εργασιακή ασφάλεια και παροχές Διαμονή και Διατροφή εντός της κατασκήνωσης Σύγχρονο και πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας Δυνατότητα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων

ΠΡΟΦΙΛ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ιατρός Κατασκήνωσης για το χρονικό διάστημα 16-30/08/2023

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Επαγγελματική εμπειρία σε κατασκήνωση Γνώση Αγγλικής Γλώσσας

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε σε μια δυναμική ομάδα και θέλετε να εξελίξετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας, αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα και εφόσον επιθυμείτε μια φωτογραφία σας στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού στο email:

(Παρακαλείσθε να αναφέρετε τον κωδικό της Θέσης εργασίας: 2302)

Η SPORTCAMP ασκεί πολιτική ίσων ευκαιριών. Όλες οι αιτήσεις θα εξεταστούν με απόλυτη εχεμύθεια. Ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τους Όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην ενότητα Αίτηση Εργασίας στην ιστοσελίδα μας και δηλώστε την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.