Θέση εργασίας στην Ελβετία

Πληροφορίες Θέσης Εργασίας

ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΛΟΥΚΕΡΝΗΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ

ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ

WELLNESS CENTER

Εξαιρετική αμοιβή και περιβάλλον

Δεν ειναι υποχρεωτικός ο Covid εμβολιασμός.

Καθήκοντα & προκλήσεις Υποστήριξη και συμβουλές για τους επισκέπτες μας σε θέματα ιατρικής / υγείας Αναλύσεις αρχείων, αναφορές, αποτελέσματα δοκιμών και πληροφορίες εξετάσεων για τη διάγνωση της υγείας, λαμβάνοντας υπόψη φυσικούς, συναισθηματικούς και κοινωνικούς παράγοντες Επεξήγηση και συζήτηση των αποτελεσμάτων των δοκιμών, καθορισμένων θεραπειών και διαδικασιών που πρέπει να ακολουθούν οι επισκέπτες μας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο κέντρο. Παρακολούθηση της προόδου των επισκεπτών μας κατά τη διαμονή τους και, εάν είναι απαραίτητο, επανεκτίμηση των θεραπειών Διαχείριση και αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων υγείας που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαμονής Προσόντα & ικανότητες Πτυχίο ιατρικής από διεθνώς αναγνωρισμένη ιατρική σχολή Τομείς εξειδίκευσης: γενικός ιατρός, ειδικός στην εσωτερική ιατρική ή αθλητικός γιατρός Πολύ καλά γραπτά και προφορικά αγγλικά και γαλλικά. Απαιτείται τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας μετά την απόκτηση ιατρικής ειδικότητας Εμπειρία στη χρήση συγκεκριμένων εφαρμογών πληροφορικής για την καταγραφή κλινικών δεδομένων Άριστες διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες Περαιτέρω ευκαιρίες και οφέλη ανάπτυξης Σας προσφέρουμε μια νέα πρόκληση σε μια διεθνή εταιρεία με συνεχή ανάπτυξη. Το επίκεντρο είναι η υγεία, η ευεξία και η πολυτελή ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες μας.

Μπορείτε να διαμορφώσετε αποφασιστικά την επιτυχία της εταιρείας και να συμβάλλετε ενεργά στην οικοδόμηση μιας παγκόσμιας μάρκας.

Επωφελείστε από την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη καθώς και από διάφορες υπηρεσίες όπως εκπτώσεις σε τουριστικές δραστηριότητες αναψυχής και άλλα οφέλη. Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ στείλτε το αγγλικό βιογραφικό σας στο: τηλ. +306974434797, 2108974671 Α. Μαγκριώτη