ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΕΛΒΕΤΙΑ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Πληροφορίες Θέσης Εργασίας

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

WELLNESS CENTER

ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ- ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ 100%

ΣΤΟΧΟΣ

Φροντίζετε τους εσωτερικούς ασθενείς μας με μυοσκελετικές ή εσωτερικές-ογκολογικές παθήσεις στην κλινική αποκατάστασης και συμμετέχετε στην περαιτέρω εκπαίδευση των βοηθών γιατρών μας και άλλων επαγγελματικών ομάδων. Σε συνεργασία με μια ομάδα γιατρών, νοσηλευτών, διατροφολόγων, σεφ/διαιτολόγων και θεραπευτών, προσπαθούμε να αναπτύξουμε ατομικά προγράμματα για τους ασθενείς, ώστε η αποκατάσταση να είναι επιτυχημένη και ευχάριστη.

ΕΙΣΤΕ?

Είστε ειδικός στη γενική παθολογία  και ιδανικά έχετε ήδη αποκτήσει εμπειρία στον τομέα της αποκατάστασης ή της ρευματολογίας. Εάν είστε  αφοσιωμένος, η ομαδική και πολυεπαγγελματική συνεργασία είναι σημαντική για εσάς και έχετε επίσης υψηλό επίπεδο κατανόησης υπηρεσιών, πολύ καλή γνώση γερμανικής και αγγλικής γλώσσας, τότε θα ταιριάζετε τέλεια στην ομάδα μας.

Μπορείτε να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα δουλειά σε μια μεγάλη ομάδα και πολλά προνόμια όπως ένα σύγχρονο σπίτι προσωπικού (με γυμναστήριο, σαλόνι τηλεόρασης, αίθουσα μπιλιάρδου, βιβλιοθήκη), πολλές εκπτώσεις (στο ξενοδοχείο για διανυκτερεύσεις, στα εστιατόρια, τένις, γκολφ, καταστήματα όπως Omega, Swatch ή αθλητικά είδη καθώς και ασφάλειες, τηλεφωνία, πιστωτικές κάρτες, μέσα μαζικής μεταφοράς, Reka-Checks), ιατρικές υπηρεσίες, ευεξία, “Icelab”, οδοντίατρος, κομμωτήριο ή ομαδικά μαθήματα σε προνομιακούς όρους, και πολλά άλλα.

Εάν μπορείτε επίσης να ταυτιστείτε με τις αξίες μας για τον ενθουσιασμό, τη δέσμευση, την υπευθυνότητα και την επιχειρηματικότητα , αδράξτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία μιας ιδιαίτερης αποστολής με τη δυνατότητα να μάθετε και να συνεισφέρετε στην επιτυχία του νέου θέρετρου παγκόσμιας κλάσης  στην καρδιά της Ελβετίας.

Παρακαλώ στείλτε το βιογραφικό σας στο : , ή τηλ στο 6974434797, 2108974671 κ.Α.Μαγκριώτη