Θέσεις εργασίας στο Mediterranean Hospital of Cyprus

Πληροφορίες Θέσης Εργασίας

Το Mediterranean Hospital of Cyprus, ένα υπερσύγχρονο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Λεμεσό (Κύπρος) βρίσκεται σε πορεία ανάπτυξης και με συμμετοχή του στο νέο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) της Κύπρου αναζητεί Δύο (2) Ιατρούς με ειδικότητα στην Παθολογία.

 

Οι θέσεις είναι πλήρους και μόνιμης απασχόλησης.

Οι ιατροί που θα επιλεγούν θα συμμετέχουν στις εργασίες του Τμήματος Παθολογίας του Νοσοκομείου μας όπου με βάση το Πρόγραμμα του Τμήματος θα καλύπτουν τις ανάγκες του Νοσοκομείου σε Τακτικά Ιατρεία, Ενδονοσοκομειακά περιστατικά και το κάλυψη του ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου από ιατρό της ειδικότητας.

 

Απαιτούμενα Προσόντα

  • Πτυχίο Ιατρικής
  • Αναγνωρισμένη Ειδικότητα Παθολογίας
  • Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.
  • Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας
  • Ομαδικό πνεύμα και διάθεση για συνεργασία με όλες τις λοιπές ειδικότητες.

 

Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο απολαβών με Ετήσιο Εγγυημένο Εισόδημα καταβλητέο σε μηνιαίες δόσεις, Τμηματικά Κίνητρα και συμμετοχή σε πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης και μεγάλες προοπτικές ανέλιξης σε ένα δυναμικό νοσοκομειακό περιβάλλον.

 

Σε πρώτο στάδιο θα οριστεί μέρα και ώρα για τηλεσυνάντηση γνωριμίας και ανάλυση του αναμενόμενου Καθηκοντολογίου στο Νοσοκομείο.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το Βιογραφικό τους στο email  με θέμα “Ενδιαφέρον Ιατρού Παθολόγου” και να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: +(357) 25 200 112 ή +(357) 25 200 116 .